Byens bedste bager

Kager til enhver anledning

Alt er velsmagende

Sandwich I Grindsted og Billund

​Sandwich - lavet på gode friske råvarer

​​Når sulten melder sig, kan det være, at man ærgrer sig over, at man ikke tog madpakke med. I så fald kan man overveje at købe en lækker sandwich fra Fuglsang Guldbageren. Vi har mange tilfredse kunder i dag og vores sandwich er den foretrukne sandwich i Billund, Grindsted og omegn.

Få en frisk sandwich hver dag med vores frokostordning. (ankerlink til afsnit)

En sandwich som altid er frisk

Du kan altid regne med at alle vores sandwicher er friske. Hver dag sørger vi løbende for at lave din sandwich således, at de ikke ligger hele dagen det samme sted. Hver dag er det en anderledes sandwich du kan købe, for det brød vi bruger til en sandwich varierer fra dag til dag således, at du altid får en ny smagsoplevelse og altid kan blive glædeligt overrasket over en sandwich, du ikke har prøvet før.

Spis lige når du vil

Uanset om du er på udkig efter en sandwich til din, og måske dine kollegaers frokost, eller om du er på udkig efter en sandwich, som du kan spise om aftenen, så kan du finde en lækker sandwich til os. Du kan spise den med det samme, og på dette tidspunkt vil den naturligvis være helt og aldeles dejlig frisk.

Senere på dagen vil den selvsamme sandwich stadig være lige til at spise, og til den tid vil den være næsten lige så frisk som tidligere på dagen.

Frokostordning – lækre sandwich hver dag

Vi kend alle det at man kommer ud af døren uden sin frokost eller at man simpelthen ikke har tiden til at få den lavet hver morgen. Hos Fuglsang Guldbageren tilbyder vi en frokostordning, hvor du hver eneste dag kan komme ind og få en af vores altid frisk sandwich. Hver dag byder på nye sammensætninger, så du får på samme tid en varieret frokost med nye smagsoplevelser hver dag. Der er også mulighed for at sammensætte en salat efter eget ønske.
 

Få et godt tilbud i dag!

Kontaktinfo

Guldbageren - Fuglsang Bageri
Kroagervej 3, 7200 Grindsted
Tlf: 75 32 21 44
guldbageren-grindsted@mail.dk
CVR: 62680415
Facebook

Åbningstider

Mandag – Fredag
06:00 – 17:00
Lørdag & Søndag
06:00 – 16:00

Fuglsang Bageri

Uanset om det er den søde tand eller den store sult, der er til stede, vil du kunne finde noget i vores bageri, som tilfredsstiller sulten. For med et bredt udvalg, er vi en alsidig bager, som kan tilbyde lige det du ønsker.