Byens bedste bager

Kager til enhver anledning

Alt er velsmagende

Festkager I Grindsted og Billund

Festkager​ til enhver anledning​

Der kan være mange gode grunde til at holde en fest, så hvorfor ikke benytte lejligheden til at fejre dagen med en flot og lækker festkage. Hos Guldbageren i Grindsted fremstiller vi helt særlige festkager til alt fra barnedåb, fødselsdage, bryllupper, receptioner og meget mere. Læs mere om festkager til de mest brugte mærkedage Og find inspiration her på siden eller få en snak med konditoren om dit særlige ønske.

Dåbskage

Få lavet en festkage i anledning af barnets dåb. Skriv den lilles navn på kagen og pynt til med storke, sutter bamser, babysko eller et billede af barnet trykt i sukkerpapir. En anden populær mulighed er, at få kagen formet som en bog, så er der nemlig plads til at få skrevet alle oplysningerne på kagen.

Komfirmationskage

Fejr overgangen ind i de voksnes rækker, med en lækker festkage der udtrykker konfirmandens personlighed. Med mange muligheder for tekst, billeder og figurer, kan vi lave en kage der bringer konfirmandens historier til livs.

Fødselsdagskage

Forkæl barnet på den dag de glæder sig mest til, eller fejr den runde fødselsdag, med en lækker fødselsdagskage. Der er mulighed for at få lavet navne på kage, sjove figurer i marcipan eller billeder trykt i sukkerpapir. Vi fremstiller fødselsdagskager i mange forskellige smagsvariationer.

Festkager til reception og buffet

Hvis du skal holde reception med buffet, kan det være mere oplagt med mindre portionsanrettede kager. Derfor tilbyder vi også et bredt udvalg af petit four, småkager, konfekt og andre special fremstillet kaget.

Hvis du mangler en bryllupskage til et kommende bryllup, fremstiller vi naturligvis også dette, du kan læse mere om vores bryllups kager her.

Kontakt os og hør nærmere omkring festkager

Ring på Tlf: 75 32 21 44, eller kontakt os på guldbageren-grindsted@mail.dk og fortæl os hvilken festkage du ønsker at få fremstillet. Lad vores dygtige konditor gøre din festdag til noget helt særligt.

 

Få et godt tilbud i dag!

Kontaktinfo

Guldbageren - Fuglsang Bageri
Kroagervej 3, 7200 Grindsted
Tlf: 75 32 21 44
guldbageren-grindsted@mail.dk
CVR: 42518034
Facebook

Åbningstider

Mandag – Fredag
06:00 – 17:00
Lørdag & Søndag
06:00 – 16:00

Fuglsang Bageri

Uanset om det er den søde tand eller den store sult, der er til stede, vil du kunne finde noget i vores bageri, som tilfredsstiller sulten. For med et bredt udvalg, er vi en alsidig bager, som kan tilbyde lige det du ønsker.