Byens bedste bager

Kager til enhver anledning

Alt er velsmagende

Bryllupskage I Grindsted og Billund

Unik bryllupskage i Jylland

En enestående bryllupskage til din store dag
​​Hvis du er på udkig efter en kyndig konditor, som kan stå for at lave bryllupskagen til dit bryllup, så er det os hos Fuglsang Guldbageren du skal have fat i. Uanset hvilke tanker du har om en bryllupskage, kan vi indfri dem, således, at din kage er med til at gøre den helt specielle dag, helt unik og uforglemmelig.

En bryllupskage til et drømmebryllup

Når der skal holdes bryllup er det altid vigtigt, at kagen lever op til de forventninger, som der er for brudeparret. Kagen bør afspejle hvem brudeparret er og hvad de har af ønsker, og noget af det, som kan gøre det er en speciel figur. Til din bryllupskage kan du både vælge at medbringe en figur, som vi placerer på kagen, eller vi kan købe en, og på den måde sikre at i får en unik og personlig bryllupskage lige som I har regnet med. Vi kan tilbyde en kuvertpris på 65 kroner, og en sådan kage vil inkludere marcipan- eller fondantovertræk.

Lækre smagsvarianter til bryllupskagen

Selvom det naturligvis især er udseendet på bryllupskagen, som er vigtig, så er det også vigtigt, at en bryllupskage smager godt, så gæsterne vil huske den og tænke tilbage på den med glæde. Vi tilbyder almindelige hvide bunde og chokoladebunde. Desuden kan vi også tilbyde lækre mandelbunde til din bryllupskage.​

Af smagsvarianter har vi nogle helt uimodståelige mousser, som vil gøre din bryllupskage til en drøm. Her kan nævnes nougatmousse, hindbærmousse, chokolade- og citronmousse. Det er især hindbær- og chokolademousse som er populær. Hindbærrene og chokoladen komplimenterer nemlig hinanden på en skøn måde og fuldfører en bryllupskage.

Bryllupskage smagsprøve – smagen er vigtig

Der er altid fokus på at bryllupskagen bliver helt speciel, hvilket er helt naturligt da kagen er en stor del af dagen og er noget man altid skal kunne huske glædeligt tilbage på. Men det er ikke kun udseendet af kagen der skal være fokus på, smagen på kagen er også meget vigtig. Derfor skal du gøre dig nogle overvejelser omkring hvilke smage det er du ønsker, vi står dog altid klar til at rådgive dig så du får en smagssammensætning der er helt perfekt. I har også altid mulighed for en smagsprøve af bryllupskagen, så i er helt tilfredse med resultatet på den store dag.

Vi laver bryllupskage i lag

Vi kan lave bryllupskager i helt op til syv etager, da vi har stativer til at klare den helt store bryllupskage. Vi kan blandt andet lave den helt overdådige bryllupskage, men vi udfører skam også den mere afslappede bryllupskage uden så meget pynt. Det vigtigste er, at vi får lavet en bryllupskage, som gør, at brudeparret er tilfreds og altid vil tænke tilbage på en fantastisk dag med en enestående bryllupskage.
 

Få et godt tilbud i dag!

Kontaktinfo

Guldbageren - Fuglsang Bageri
Kroagervej 3, 7200 Grindsted
Tlf: 75 32 21 44
guldbageren-grindsted@mail.dk
CVR: 42518034
Facebook

Åbningstider

Mandag – Fredag
06:00 – 17:00
Lørdag & Søndag
06:00 – 16:00

Fuglsang Bageri

Uanset om det er den søde tand eller den store sult, der er til stede, vil du kunne finde noget i vores bageri, som tilfredsstiller sulten. For med et bredt udvalg, er vi en alsidig bager, som kan tilbyde lige det du ønsker.